Datum
Dinsdag
13 maart 2018
7:30 - 11:00 uur
Locatie
Sneek, Thuiszorg Zuid West Friesland Simmerdijk 1 Sneek
Vrije plaatsen
20
2018-03-13 07:30:00 2018-03-13 11:00:00 Europe/Amsterdam Onsbijtje: “Wie is mijn cliënt?” & “Welke zorg heeft mijn cliënt nu nodig?” Simmerdijk 1 Sneek Nedap healthcare@nedap.com Inschrijven

Details

In dit Onsbijtje worden bovenstaande onderwerpen behandeld. Beide zijn dossier gerelateerd en dus met name interessant voor verzorgenden en verpleegkundigen.

Het eerste onderwerp richt zich op het Persoonlijk cliënt verhaal, het doel is om de zorg persoonlijker te maken en beter aan te laten sluiten bij de wensen van de cliënt.

Het tweede onderwerp richt zich op de informatie die je als medewerker nodig hebt als je bij de cliënt komt. Welke zorg moet ik nu bieden en hoe wil de cliënt graag verzorgd worden? Door de juiste informatie aan te bieden, willen we het werk van de medewerker eenvoudiger maken.

 

Deze bijeenkomst zal in het Noorden van het land worden gehouden (Friesland/Groningen). We zijn nog in overleg met klanten over de precieze locatie. Mocht jouw organisatie dit graag willen faciliteren, dan mag je ons ook mailen (janhenk.heilersig@nedap.com of esther.smit@nedap.com)