Datum
Dinsdag
8 mei 2018
14:30 - 15:00 uur
Locatie
Vrije plaatsen
0
2018-05-08 14:30:00 2018-05-08 15:00:00 Europe/Amsterdam Ons webinar ‘Mobiel werken’ Nedap healthcare@nedap.com Inschrijven

Details

Wij presenteren graag de mogelijkheden van Ons in een aantal introductievideo's. Dit zijn live opnames van demo's op afstand aan bestaande en potentiële gebruikers van Ons.

Nedap ondersteunt het mobiel werken en loopt voorop voor wat betreft het gebruik van de mobiele devices zoals tablets en smartphones. Ons is een webbased oplossing en daarmee beschikbaar op mobiele devices met toegang tot internet. De webapplicatie is responsive en schaalt zodoende mee voor gebruik op een tablet.

Voor de smartphone zijn voor iOS en Android de volgende native apps beschikbaar: Nedap Ons, Ons Mobiel Dossier, Ons Toegangscode en Dubbele Medicatie Controle. Het mobiel dossier is ook offline beschikbaar. Daarnaast is ons streven om ook Wondzorg en Toedienregistratie oplossing in app vorm beschikbaar te stellen voor onze klanten.

In deze presentatie nemen we u graag mee in de mogelijkheden die Ons hiervoor biedt. Aanmelden kan via: Ons presentatie Mobiel werken