Datum
Vrijdag
23 november 2018
12:00 - 16:00 uur
Locatie
NEDAP Groenlo Parallelweg 2 7141DC Groenlo
Vrije plaatsen
57
2018-11-23 12:00:00 2018-11-23 16:00:00 Europe/Amsterdam Nedap Healthcare en de Consultant Parallelweg 2 7141DC Groenlo Nedap healthcare@nedap.com Inschrijven

Details

Op vrijdag 23 november organiseren we een kennismiddag voor advies-, inkoopbureaus en zelfstandige consultants in de zorg.

Nedap Healthcare (www.nedap-healthcare.com) is met haar zorgsysteem Ons actief in de Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg en de Geestelijke Gezondheidszorg. We leveren bij ca 900 organisaties brede oplossingen voor ECD, planning, rooster en zorgadministratie, waarbij Nedap met name in de ouderenzorg een markt-leidende positie heeft. Nedap richt zich met haar dienstverlening uitsluitend op het leveren van de softwarediensten. Voor advies, opleiding, implementatie en projectleiding zoeken we altijd de samenwerking met externe consultants.

Daarom nodigen we jullie dan ook graag uit voor een bezoek aan Nedap Healthcare in Groenlo. Tijdens een inspirerende kennissessie nemen we jullie mee in onze ontwikkelingen, relevante marktontwikkelingen, samenwerkingsmogelijkheden en uiteraard is er voldoende tijd om te netwerken.

Hieronder het programma van de middag:

vanaf 12:00 Inloop inclusief lunch

13.00 Welkom met presentatie 'Wat doet Nedap healthcare'

13.30 Uitleg certificeringen Nedap:

Michel Glintmeijer houdt zich binnen ons team bezig met informatiebeveiliging en certificering. Door de invoering van de AVG is dit thema nog belangrijker geworden en we nemen jullie graag mee hoe Nedap hiermee om gaat samen met haar klanten en partners.

13.50 Advisaris en marktontwikkelingen:

Herman Hellemans is eigenaar van het adviesbureau Advisaris en hij zal zijn visie delen over marktontwikkelingen omtrent ECD's en ervaringen delen van o.a. doorlooptijden van ECD implementatietrajecten bij verscheidende zorgorganisaties.

14.20 Pauze

14.50 De consultant en Ons:

We leggen jullie graag ons Business Partner model uit en wijden verder uit over de samenwerkingsmogelijkheden.

15.30 Doorontwikkeling Ons:

De zorg is continue in beweging. Dat geldt met een grote ontwikkelcapaciteit (>90 ontwikkelaars) zeer zeker ook voor Nedap Healthcare. Graag lichten we een aantal projecten van ons team uitgebreider aan u toe. Met Nuts (www.nuts.nl) lanceren we een community-initiatief waarbij we samen bouwen aan een decentrale infrastructuur voor de zorg. We zoeken hier de samenwerking op met andere softwareleveranciers. Daarnaast presenteren we ontwikkelingen omtrent ons nieuwe autorisatiemodel, mogelijkheden voor Single Sign On en Capaciteitsmanagement als verrijking op ons integrale systeem van ECD & Rooster.

16.00 Borrel
Naast de presentaties is er voor de aanwezigen de gelegenheid om kennis te maken met een aantal van onze producten.Hiervoor richten we standjes in die tijdens de pauze en de borrel zijn te bezoeken: Persoonlijke Gezondheidsomgeving (www.Carenzorgt.nl), Ons Dossier, Ons Api (www.ons-api.nl), Capaciteitsplanning, onze mobiele oplossingen (zoals wonddossier/dubbele medicatie controle/toedienregistratie).

De middag is gratis en is inclusief lunch en borrel. We kijken uit naar jullie aanmelding en tot 23 november bij ons in Groenlo.