Datum
Dinsdag
12 februari 2019
10:00 - 13:00 uur
Locatie
NEDAP Groenlo Parallelweg 2 7141DC Groenlo
Vrije plaatsen
127
2019-02-12 10:00:00 2019-02-12 13:00:00 Europe/Amsterdam Kick-off Kennisgroepen Parallelweg 2 7141DC Groenlo Nedap healthcare@nedap.com Inschrijven

Details

In Ons is een uitgebreide set aan profiel vragenlijsten, klinimetrie en een bibliotheek aan aandachtpunten, doelen en acties beschikbaar. Deze set is in de loop van de tijd door diverse mensen aangemaakt, aangepast en gedeeld. Iedereen kan voor zichzelf bepalen welke lijsten gebruikt worden, of eigen lijsten aanmaken.  

Toch is er behoefte aan een meer gecontroleerde set aan vragenlijsten. Wanneer er bijvoorbeeld vanuit de branchevereniging of verzekeraar nieuwe richtlijnen gesteld worden, zou het prettig zijn dat de vragenlijsten in Ons hierop aangepast worden en voor iedereen beschikbaar komen. En dat niet iedere zorginstelling hiermee zelf aan de slag hoeft te gaan.

Hiervoor zoeken we hulp!  

We zijn op zoek naar deskundige en enthousiaste gebruikers van Ons om met elkaar ervoor te zorgen dat er altijd een actuele set aan vragenlijsten beschikbaar is. Het idee is om kennisgroepen te formeren met mensen uit de zorg om met elkaar een basis set aan lijsten te onderhouden. Zo kunnen we per discipline een kennisgroep maken die voor hun eigen beroepsgroep de lijsten beheren. 

We stellen ons voor dat er gewerkt kan worden met groepen van ca. 5 personen per discipline. We zijn opzoek naar specialisten uit de volgende disciplines: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, artsen (S.O. en A.V.G.), verpleegkundigen en gedragsdeskundigen. Deze groepen zullen ca. 2 keer per jaar bijeenkomen om te bespreken wat de wijzigingen zijn, en met deze informatie de standaardlijsten bijwerken. Dit verwerken kunnen de groepen zelf doen, en, waar nodig in samenwerking met Nedap. Ook zal van de kennis van groep gebruik gemaakt kunnen worden om mee te denken in de doorontwikkeling van Ons. En wellicht zijn er nog andere goede ideeën waar de groep zich mee bezig kan houden.

Heb je zin om je zorgorganisatie en Ons (en natuurlijk ook jezelf) verder te helpen, schrijf je dan in!

Let op: we willen graag een gevarieerde selectie maken. Bij meer dan 5 inschrijvingen per discipline gaan we kijken hoe we de groep het beste kunnen samenstellen.